Vores DNA

Professionel og erfaren entreprenør i Egedal Kommune

Leder du efter en professionel og erfaren entreprenør, så er Byens Mester – Dennis a’Rogvi et oplagt valg. Hvad end du har brug for en dygtig murer eller ordentligt tømrerarbejde, så klarer vi opgaven for dig. Vi har stor erfaring inden for alle former for entreprenørarbejde, så saml med fordel dine opgaver hos os. Så er al kommunikation vedrørende din opgave samlet ét sted, og det er med længder det mest simple, effektive og prisvenlige for dig.

Vores værdier

K
L
Tillid

Både tilliden mellem kunderne og mig som entreprenør, samttilliden mellem mine medarbejdere og jeg er meget vigtigt. Derudover er det også essentielt at medarbejderen har tillid til hinanden. Med tillid kommer vi meget nemmere, sikrere og sjovere gennem vores opgaver for vores kunder.

Derfor gør jeg en indsats for at få snakket med mine medarbejder hver dag. Jeg spørger ind til hvordan de har det, og om der er noget i deres dagligdag, som vi kan gøre bedre!

Det samme gælder for vores kunder, her følger jeg altid op undervejs og til slut i et projekt, for at sikre mig at de føler sig hørt. Om´nødvendigt får rettet ind
undervejs, så alle parter er glade.

Jeg siger altid til mine kunder: at det vigtigste i beslutningen om hvilken håndværker I vælger er at I har tillid til personen.

Et lille råd er at I altid skal vælger en entreprenør som I kender til eller har kendskab til i form af en anbefaling, følger du dette råd så er du allerede langt bedre stillet som bygherre.

K
L
Respekt

Det ord sætter jeg højt på min værdiliste!

Jeg mener at alle mennesker er LIGE, og det kommer til udtryk når jeg møder nye mennesker i form af anerkendelse, forståelse og respektfuld kommunikation i relationen. Jeg prøver med alt hvad jeg har lært at møde dig og forstå din situation. Det værner jeg meget om som privatperson, men det bruger jeg også, når jeg møder mine kunder.

Respekt mellem mennesker er det vigtigste og det gælder begge veje. Jeg forventer nemlig også at vores kunder respekterer mine medarbejder.

K
L
Faglighed/professionalisme

Som privatperson, skal du forvente at vi kommer med de faglige kompetencer som er nødvendige for at hjælpe dig/jer videre i jeres projekt. Vi lærer hele tiden, det er det livet handler om! Så du kan være sikker på at vi aldrig er for stolte til at sige "det du spørger om, det har jeg ikke forstand på". Det skylder jeg jer som kunder at anerkende. Vi ved rigtig meget om byggebranchen, og især omkring tømrer, murer, maler, kloak og derfor er vi rigtig dygtige til at lave hovedentrepriser. Hos os kan du være helt tryg! Vi kommer med al den viden der er brug for. Inden vi går i gang hos dig, så tjekker vi altid op på hvad der rør sig af nye regler, love osv. Vi følger med og er opdateret.

K
L
Æstetik

Er vigtig! Jeg har mest ro i hoved når der er skabt et roligt billedet.

Æstetik er vigtigt for mig fordi det sender et signal om hvordan vi er som mennesker, og som de håndværkere du får besøg af! Derfor ser du hos os at vores biler ligner hinanden, der er en rød tråd hele vejen igennem. Du ser alle os i Byens Mester i ens tøj med ens placeret logoer, fordi det er pænt og vi vil gerne fremstå som et godt forbillede for branchen!

Her i virksomheden er vi fælles om at hjælpe hinanden med at holde vores biler er pæne og uden rod. Det er både rarest og langt nemmere at arbejde med som håndværker, men jeg håber også at det kan være med til at fortælle dig som kunde, at vi er seriøse med det her! Vi passer på vores ting, og vi passer dermed på dine ting.

K
L
Ordentlighed

Som helhed skal der være ordentlighed hele vejen igennem alle ovennævnte punkter. Den røde tråd vil, og skal altid være ordentlighed fra første gang du støder på Byens Mester til vi forlader et vellykket projekt hos dig. Vi snakker pænt til hinanden, vi har hinandens ryg, når der er brug for det. Vi passer på dit hjem! Og tilpasser os på bedste vis ind i din hverdag, som stadig skal bestå imens vi er der. Det betyder, at vi sørger for at tage skoene af inden vi træder ind i dit hjem. Vi dækker dine møbler ind med afdækning, fordi vores job er ikke at ødelægge dine ting, men at udføre et stykke arbejde. Det stykke arbejde kan sagtens udføres mens vi har stor respekt for dit hjem.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?