Renovering

Med os som hovedentreprenør skaber vi overblikket over projektet og hjælper dig igennem hele processen, fra ide til færdigt projekt. Du som kunde har én kontaktperson hele vejen. Vi leverer alle faggrupper, så du slipper for koordinering mellem faggrupperne. Altså slipper du for ansvaret, og for at bekymrer dig om det fulde overblik.

Hvad kan vi hjælpe med?

En renovering kan jo være mange ting og afhænger altid af dine ønsker og din bolig. Vi har gennem tiden blandt andet hjulpet vores kunder med at etablere køkkenalrum, nedlægge vægge, lave nye vægge, flytte badeværelser, skifte indvendige døre og udskifte gulve. Hvad end din ønskede renovering indebærer nogle af disse ting, eller andre, så kontakt os endelig får at høre hvad vi kan hjælpe dig med.

Køkkenalrum

Mange ønsker et åbent køkkenalrum i deres bolig, og det kan vi godt forstå. Der er dog mange især ældreboliger hvor dette ikke er etablere på forhånd. Men det er stort set altid muligt at få etableret, nogle gange kræver det bare lidt kreativ tænkning. Det kan være der skal væltes en væg eller flere, eller måske skal køkkenet rykkes til en anden del af huset.

Optimering af boligens stand

Hvis man ønsker at sætte sit eget præg på sin bolig eller man har en bolig der trænger til en optimering af standen. Så er der flere steder hvor man kan sætte ind. Man kan udskifte de indre døre og paneler, dette vil give en helt andet udtryk. Derudover kan man male vægge, paneler, døre, lofter. Det er selvfølgelig også en mulighed at udskriftet gulve eller lofter, det kan give en ro i boligens udtryk hvis f.eks. alle gulve er ens. Hvis man ønsker en udskiftning af gulve, og også har overvejet gulvvarme er et er god ide at udføre disse ting samtidigt. Gulvvarme fordeler varmen bedre i boligen end radiatorer, og så vil man skabe plads i rummet ved at fjerne radiatorerne.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om hvad vi kan tilbyde i forhold til næste renoveringsprojekt. Du kan kontakte os på mail [email protected], telefonisk eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?