Hovedentreprise

Kort fortalt – En samlet løsning hvor vi som hovedentreprenør står for hele projektet. Dvs. du som kunde har en kontaktperson fra ide til aflevering. Jeg leverer alle faggrupper. Jeg har fast samarbejde med både VVS’er og elektriker, som jeg indhenter tilbud fra og koordinere planlægning mellem alle faggrupper.

Det her elsker vores kunder fordi de har mindre ansvar og færre bekymringer.

Undgå besværet med hovedentreprise hos Byens Mester

Som hovedentreprenør er det vores ansvar at sikre, at alle faggrupperne arbejder sammen i overensstemmelse med projektets tidsplan og specifikationer. Dette slipper du altså for hvis du vælger en hovedentreprise, hvilket kan forenkle projektet for dig, så du kan koncentrere dig om andre ting. Vi vil bestræbe os på at sikre en effektiv gennemførsel af projektet.

Gennemsigtighed og klar kommunikation

Vi lægger stor vægt på gennemsigthed i processen. Vi ynder at holde en god kommunikation med dig som kunde gennem hele projektet. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller forklare processen.

Byg garanti med hovedentreprise

Byens Mester er medlemmer af Byg Garanti. Dette er med til at skabe en sikkerhed for dig som kunde. Vi som virksomhed vil naturligvis altid selv dække eventuelle fejl og mangler i et byggeprojekt. Vi bestræber os på at udføre vores arbejde til perfektion, og vi sætter en ære i at det vi aflevere er af høj kvalitet.

Ny planløsning

En ny planløsning kan føles som at få en helt ny bolig. De fleste boliger har mange muligheder for at skabe netop den løsning du gerne vil have. Vi kan hjælpe dig med at få optimal udnyttelse af din bolig og få den tilpasset dig og din familie.

Tilbygning

En tilbygning kan være med til at gøre jeres nuværende bolig mere egnet til det I har brug for. Dette kan vi hjælpe jer med. En tilbygning kræver naturligvis planlægning og omhyggelig udførsel. Vi kommer med erfaringen i at bygge tilbygninger, og kan råde jer i hvad der skal tænkes på. Der skal tages beslutninger om materialer, design, størrelse på tilbygning mv.

Gennemgående renovering

Hvis du ønsker en gennemgående renovering af din bolig, kan det være en fordel at have en hovedentreprenør på sagen. Da vi som hovedentreprenører med både murer, tømrer og malere kan være ansvarlige for overblikket i projektet. En gennemgående renovering kræver ofte at der er mange faggrupper inden over projektet. Det kan være noget af et puslespil at få de forskellige fagpersoner ind på de rigtige tidspunkter og kordinere faggrupperne i mellem.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?