Vinduer og døre

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning, eller ønsker du at energioptimere din bolig med nye vinder og døre. Så er du kommet til det rette sted. Vi har nogle dygtige tømrer der kan hjælpe dig med opgaven. Vores tømrere har sans for detaljen, og vi leverer altid flot fuge- eller listearbejde omkring vinduer og døre. Alt tømrerarbejde udføres med respekt for jeres hjem under hele processen. Vi udskifter vinduer og døre i Rødovre, Vanløse og Storkøbenhavn.

Opmåling står vi for!

Vi sørger for opmåling af alle elementer, og vi tager ansvaret for at opmålingerne er korrekte, så skal du ikke bekymrer dig om det.

Regler om vinduer

Nye vinduer skal fra 1. februar 2021 være mere energieffektive. Det er ikke et krav i bygningsreglementet, at nye vinduer skal være 3-lags vinduer, men de skal svare til a-mærkede vinduer Det vil i praksis betyde 3-lags-vinduer for de fleste, når vinduerne skal skiftes.

Valg af produkt

Når det kommer til at vælge hvilke døre og vinduer vi skal installere i din bolig. Så er det naturligvis din beslutning, men vi er her for at råde dig. Medmindre du som kunde ønsker andet bruger vi altid KPK-vinduer og døre, eller Velux vinduer hvis der er tale om ovenlysvinduer. Dem bruger vi da de leverer høj kvalitet som vi kan stå indenfor.

Velux vinduer

– Lad lyset komme ind ovenfra!

Hvis du ønsker at få mere sollys ind i boligen så lad vores tømrer hjælpe med dette. Vi har erfaringen og ved hvordan det skal gribes an. Uanset om du har eksisterende Velux vinduer eller ønsker at få etableret et nyt i taget så kan vi hjælpe jer. Vi kan altså både udskifte dine gamle Velux vinduer til nye og etablere nye ovenlysvinduer.

Indvendige døre

– Tømrerens yndlings når det regner!

Udskiftning af boligens indvendige døre er noget vi hjælper mange kunder med. Vores dedikerede team af erfarne tømrere ved, hvor afgørende indvendige døre er for både funktionalitet og æstetik i ethvert hjem. Det er ofte de små detaljer, der gør den store forskel, og indvendige døre er ingen undtagelse.

Procedure for udskiftning af døre og vinduer

  • ZVi kommer hjem til dig og ser projekter, her vil vi tale med dig om hvad du ønsker. Vi måler op, skriver ned og hvad der ellers skal til for at kunne lave et tilbud til dig.
  • ZHvis du ønsker tilbuddet, udarbejder vi det til dig inden for 2 uger og sender det på mail. Herefter har du tid til at overveje, og at stille spørgsmål til tilbuddet eller komme med ønsker til ændringer.
  • ZHvis du vælger at takke ja til tilbuddet, så begynder planlægningsprocessen. Vi tillader os at kontakte jer 2 uger efter vi har sendt tilbuddet, for at lave en opfølgning. Dette gør vi selvfølgelig ikke hvis du allerede har kontaktet os.
  • ZJeres vinduer og døre vil blive leveret til jeres adresse ca. 6 uger efter vi har bestilt dem.
  • ZHerefter begynder vores tømrer afmontering af de gamle elementer og montering af de nye.
  • ZVi rydder op efter arbejdet og skaffer dig af med de gamle vinduer og døre.

 

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud omkring udskiftning af vinduer og/eller døre kan du kontakte os på mail [email protected], telefonisk eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi tilbyder vores services indenfor malerarbejde, murerarbejde samt øvrige i Vanløse, Rødovre og Storkøbenhavn.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?