Murerarbejde

Skal du have støbt fundament til et nyt skur, renoveret facaden eller opmuret nye vægge, så kan du med fordel vælge Byens Mester – Dennis a’Rogvi. Vi udfører alle former for mureropgaver, store som små.

Om du har brug for en murer til mindre reparationer eller en større totalentreprise, så træder vi til.

Vi har øje for kvalitet og detaljen, så du altid får et ordentligt resultat leveret til tiden. 

Murerarbejde til nyt til badeværelse – Vi er specialister

Vores murer er specialister i at lave nye moderne badeværelser, vi står for hele projektet lige fra nedrivning, kloakarbejde, udlægning af gulvvarme, støbning betongulv, lægning af klinker og helt frem til den sidste sanitetsfuge er lagt, og i kan hænge jeres håndklæde op på knagen. Vores murer leverer arbejde med den højeste kvalitet, og udfører arbejdet med respekt for jeres hjem under hele processen.

Opdatering af badeværelse – Lad os være kreative sammen!

Måske fungere jeres badeværelse ganske fint, men I ønsker at renoverer dele af rummet, så kan vi med garanti hjælpe jer. Det er til stor fordel for klima og miljø, da mange af elementerne i rummet får lov til at leve videre samtidig, er dette et mindre økonomisk indgreb end et helt nyt badeværelse.

Opdatering af badeværelser kommer i mange former, f.eks. kan ny maling på vægge, udskiftning af gummifuger og et nyt håndvaskmøbel være lige det der skulle til.

Måske det kræver lidt mere, f.eks. at banke eksisterende klinker af og lægge nye.

Love og regler om badeværelser

Der er lovkrav og regler som skal overholdes, og det sørger vi altid for. Derfor kan du være helt tryg ved, at vi udfører arbejdet efter gældende regler. Dette omhandler f.eks. sikring af vådrumsmembran i alle vådzoner, vi sørger for at gulvafløb lever op til gældende regler, og vi sikrer os at der er korrekt fald mod gulvafløb. Dette er naturligvis kun nogle af de lovkrav og regler vi sørger for at jeres badeværelse lever op til.

Gulvvarme – Styrker boligens værdi og føles godt under fødderne

Det er ganske populært at have gulvvarme i alle husets rum, og vi forstår det godt! Fordelene er at få gamle radiatorer væk hvilket skaber flere brugbare m2 i boligen. Gulvvarme fordeler varmen bedre ud i hele rummet frem for en radiator. Sidst men ikke mindst så følelse gulvvarme rigtig rart under fødderne.

Vi står for hele processen fra optagning af eksisterende gulv, nedbrydning af beton dæk, udgravning til isolering, udlægning af varmeslanger og til sidst støbe nyt betongulv.

Alt arbejde udføres med respekt for jeres hjem under hele processen.

Flisegulv – Murerens favorit!

Ønsker du nye klinker på et eksisterende gulv så har vi mureren til opgaven. En sag som denne kræver optagning af eksisterende klinker og det støver! Men vi sætter altid afskærmning op for at holde støvet inde på så få m2 som muligt. Vi er eventuelt nødt til at slibe fuger eller gammel fliseklæb væk. Så vurderer vi om gulvet skal udføres med flydespartel for at rette evt. lunker. Derefter kan mureren lægge de nye klinker.

Kundens opgave – Bare rolig mureren er klar til hjælp!

Det du skal gøre dig tanker om er følgende, hvilken klinke ønsker du og oftest køber vores kunder selv klinkerne. Du skal overveje hvilket farve fugerne mellem fliserne skal være. Derudover så skal du tænke over hvordan fliserne skal lægges, f.eks. blokforbandt eller halvforbandt osv. Jeg og mine murer er altid klar på at hjælpe dig på vej med vores erfaringer.

Fundament – Autoriseret kloakmester

Vi etablerer fundamenter til mange formål, oftest udfører vi fundament til mindre bygninger som garager, skure, udestuer og tilbygninger. Oftest i forbindelse med etablering af fundamenter så indgår en kloak installation som skal udføres i samarbejde med murerarbejdet. Her er vi specialister på området da vi også er en autoriseret kloak virksomhed.

Netpuds af facade – Murerens speciale!

Netpuds er en facadebehandlingsmetode, der kan give din facade et nyt og stærkt ydre. En veludført netpudsning kan give et jævnt og smukt look på boligens facade, og med denne behandling forstærkes murværket betydeligt, så du forebygger fremtidig vedligeholdelse.

Vandskuring af facade

Dit hus vil forandres fuldstændig, med vandskuring kan vi forvandle et gammelt slidt parcelhus til et nyt moderne og velholdt hus. En vandskuring beskytter murværket mod vind og vejr. Ved en vandskuring lægges et meget tyndt lag puds, så man stadig kan se konturen fra det gamle murværk. Vandskuring fås i mange farver hvilket betyder, at man ikke behøver at male facaden. Det betyder mindre vedligeholdelse i fremtiden.

Små reparationer kan mureren også klare!

Alt fra udskiftning af en revnet klinke på badeværelset til udbedring af revner i murværket.

Er du i tvivl om din opgave er murerrelateret, så tøv ikke med at tage kontakt så kan vi hurtigt finde ud af det sammen.

Kontakt os og hør mere

Vi udfører murerarbejde i i Egedal kommune, Storkøbenhavn og Vanløse. Kontakt os på 28 29 29 26 eller vores mail [email protected] og lad os sammen finde en løsning til, at gøre dit projekt til virkelighed.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?