Murerarbejde

Skal du have støbt fundament til et nyt skur, renoveret facaden eller opmuret nye vægge, så kan du med fordel vælge Byens Mester – Dennis a’Rogvi. Vi udfører alle former for mureropgaver, store som små i Rødovre, Vanløse og Storkøbenhavn

Om du har brug for en murer til mindre reparationer eller en større totalentreprise, så træder vi til.

Vi har øje for kvalitet og detaljen, så du altid får et ordentligt resultat leveret til tiden. 

Indendørs og udendørs murerarbejde

Hos Byens Mester er vores ekspertise i murerarbejde ikke begrænset til bestemte områder. Vi er stolte af at tilbyde omfattende murerløsninger til både private og erhvervskunder, både indendørs og udendørs. Uanset om du planlægger en renovering i dit hjem eller ønsker at forbedre din virksomheds facade, er vi her for at opfylde dine behov og skabe resultater af højeste kvalitet.

Gulvvarme i forbindelse med murerarbejde

Det er ganske populært at have gulvvarme i alle husets rum, og vi forstår det godt! Fordelene er at få gamle radiatorer væk hvilket skaber flere brugbare m2 i boligen. Gulvvarme fordeler varmen bedre ud i hele rummet frem for en radiator. Sidst men ikke mindst så følelse gulvvarme rigtig rart under fødderne.

Vi står for hele processen fra optagning af eksisterende gulv, nedbrydning af beton dæk, udgravning til isolering, udlægning af varmeslanger og til sidst støbe nyt betongulv.

Alt arbejde udføres med respekt for jeres hjem under hele processen.

Flisegulv

Ønsker du nye klinker på et eksisterende gulv så har vi mureren til opgaven. En sag som denne kræver optagning af eksisterende klinker og det støver! Men vi sætter altid afskærmning op for at holde støvet inde på så få m2 som muligt. Vi er eventuelt nødt til at slibe fuger eller gammel fliseklæb væk. Så vurderer vi om gulvet skal udføres med flydespartel for at rette evt. lunker. Derefter kan mureren lægge de nye klinker.

Opdatering af badeværelse

Måske fungere jeres badeværelse ganske fint, men I ønsker at renoverer dele af rummet, så kan vi med garanti hjælpe jer. Det er til stor fordel for klima og miljø, da mange af elementerne i rummet får lov til at leve videre. Samtidig er dette et mindre økonomisk indgreb end et helt nyt badeværelse. Hos Byens Mester er vi eksperter med mange års erfaring i renovering og opførsel af badeværelser. Vi hjælper med renovering uanset om det er murer-, maler- eller tømrerarbejde der kræves.

Kundens opgave

– Bare rolig mureren er klar til hjælp!

Det du skal gøre dig tanker om er følgende, hvilken klinke ønsker du og oftest køber vores kunder selv klinkerne. Du skal overveje hvilket farve fugerne mellem fliserne skal være. Derudover så skal du tænke over hvordan fliserne skal lægges, f.eks. blokforbandt eller halvforbandt osv. Jeg og mine murer er altid klar på at hjælpe dig på vej med vores erfaringer.

Fundamenter

Vi etablerer fundamenter til mange formål, oftest udfører vi fundament til mindre bygninger som garager, skure, udestuer og tilbygninger. Oftest i forbindelse med etablering af fundamenter så indgår en kloak installation som skal udføres i samarbejde med murerarbejdet. Her er vi specialister på området da vi også er en autoriseret kloak virksomhed.

 

Netpuds af facade – Murerens speciale!

Netpuds er en facadebehandlingsmetode, der kan give din facade et nyt og stærkt ydre. En veludført netpudsning kan give et jævnt og smukt look på boligens facade, og med denne behandling forstærkes murværket betydeligt, så du forebygger fremtidig vedligeholdelse.

Vandskuring af murens facade

Dit hus vil forandres fuldstændig, med vandskuring kan vi forvandle et gammelt slidt parcelhus til et nyt moderne og velholdt hus. En vandskuring beskytter murværket mod vind og vejr. Ved en vandskuring lægges et meget tyndt lag puds, så man stadig kan se konturen fra det gamle murværk. Vandskuring fås i mange farver hvilket betyder, at man ikke behøver at male facaden. Det betyder mindre vedligeholdelse i fremtiden.

Små reparationer af murværk

Alt fra udskiftning af en revnet klinke på badeværelset til udbedring af revner i murværket kan vi også hjælpe med.

Er du i tvivl om din opgave omfatter murer- eller malerarbejde, så tøv ikke med at tage kontakt så kan vi hurtigt finde ud af det sammen.

Kontakt os og hør mere

Vi udfører murerarbejde i Rødovre, Vanløse og Storkøbenhavn. Kontakt os på 28 29 29 26 eller vores mail [email protected] og lad os sammen finde en løsning til, at gøre dit projekt til virkelighed.

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?