Badeværelse

Vi er specialister i badeværelser, og har mange års erfaring med netop badeværelser. Som hovedentreprenør kan vi stå for hele processen helt fra nedrivning, kloakarbejde, udlægning af gulvvarme, støbning betongulv, lægning af klinker og til den sidste fuge er lagt og knagerne hængt op.

Kort hvad du får med et badeværelse fra os:

  • Kun én kontaktperson
  • Du slipper for at skulle kordinere med de forskellige håndværkere
  • Et badeværelse i den bedste kvalitet
  • Vi står for at skaffe badevogn hvis nødvendigt

Renovering af badeværelse

Måske fungere jeres badeværelse ganske fint, men I ønsker at renoverer dele af rummet, så kan vi med garanti hjælpe jer. Det er til stor fordel for klima og miljø, da mange af elementerne i rummet får lov til at leve videre samtidig, er dette et mindre økonomisk indgreb end et helt nyt badeværelse.

Opdatering af badeværelser kommer i mange former, det kan eksempelvis være udførelse af malerarbejde, murerarbejde, udskiftning af gummifuger og et nyt håndvaskmøbel være lige det der skulle til.

Måske det kræver lidt mere, f.eks. at banke eksisterende klinker af og lægge nye.

Processen for nyt badeværelse

Når du kontakter os, vil vi aftale et møde hvor vi kommer hjem og ser projekter, her vil vi tale med dig om hvad du ønsker. Vi måler op, skriver ned og hvad der ellers skal til for at kunne lave et tilbud til dig. Hvis du ønsker tilbuddet, udarbejder vi det til dig inden for 2 uger, og sender det på mail. Herefter har du tid til at overveje, til at stille spørgsmål til tilbuddet eller komme med ønsker til ændringer. Hvis du vælger at takke ja til tilbuddet, så begynder planlægningsprocessen. Vi tillader os at kontakte dig 2 uger efter vi har sendt tilbuddet, for at lave en opfølgning. Dette gør vi selvfølgelig ikke hvis du allerede har kontaktet os.

Pris for nyt badeværelse

Vi kan desværre ikke give en præcis pris uden at have set projektet først. Men et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse ligger gerne i prislejet 100.000 – 300.000 kr. Der er mange faktorer der indgår når vi skal lave et tilbud, størrelsen på badeværelset, valgte af materialer, om du bor i lejlighed eller hus osv. Du er altid velkommen til at ringe. og spørger ind til netop dit projekt. De tilbud vi giver, er naturligvis altid uforpligtende.

 

Kontakt os i dag

Love og regler om badeværelser

Der er lovkrav og regler som skal overholdes, og det sørger vi altid for. Derfor kan du være helt tryg ved, at vi udfører arbejdet efter gældende regler. Dette omhandler f.eks. sikring af vådrumsmembran i alle vådzoner, vi sørger for at gulvafløb lever op til gældende regler, og vi sikrer os at der er korrekt fald mod gulvafløb.

Bæredygtighed

Der er flere ting vi kan gøre for at gøre dit badeværelse projekt mere bæredygtigt i forhold til klimaet og miljøet. Det kan både være hvilken belysning der vælges, samt valget af bruser og toilet – de fås i vandbesparende versioner. Nogle byggematerialer er også mere bæredygtige end andre b.la. mht. hvordan de er produceret.

Hvis du vil se flere billeder af de badeværelser vi har udført, så kan du kigge i galleriet her på siden eller gå ind på vores instagram konto her.

 

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?