Tømrerarbejde

Om dine vinduer skal udskiftes, køkkenet renoveres eller et nyt gulv skal lægges, så klarer Byens Mester – Dennis a’Rogvi opgaven for dig. Vi udfører alle slags tømreropgaver, uanset opgavens størrelse og om du er privatperson eller virksomhed.

Vi udfører alle slags tømreropgaver for dig, og du er altid garanteret et ordentligt stykke håndværk, når vi er på opgaven. Vi tilbyder tømrerarbejde i Rødovre, Vanløse og Storkøbenhavn.

 Tømrerarbejde med gips

– Ny planløsning kan vi hjælpe med

Vi udfører alle former for gips arbejde. Har I brug for et ekstra rum i huset, så kan vi hjælpe jer med opsætning af nye skillerumsvægge. Generelt er ombygning til ny rumfordeling noget vi har stor erfaring med. Vi udfører både nedrivningsarbejde, selvfølgelig med respekt for jeres hjem og forsigtighed omkring loftet eller andre dele af hjemmet som skal passes på.

Om det er gips væg eller loft så kan vi hjælpe jer hele vejen. For enden af gipsarbejde kommer malerarbejdet, og her kan vi tilbyde en samlet løsning da vi også tilbyder malerentreprise.

Tømrerarbejde med gulv

– Stor ekspertise!

Hvad end det er opbygning af gulv på strøer eller at lægge et klikgulv så kan vi hjælpe dig.

Vidste du, at det også er muligt at få gulvvarme med et trægulv? Vi er eksperter så kontakt os hvis du har brug for råd og vejledning.

Nyt tag

– Vores tømrer er specialister!

Et nyt tag kræver forberedelse! Vi starter helt simpelt vores tømrerarbejde op med et møde og besigtigelse af jeres tag. Her vender vi jeres ønsker, og vi kommer med råd og erfaring. Der er mange elementer som vi skal tage stilling til inden et tilbud kan udarbejdes. Vi er særligt opmærksomme på asbest, og som noget af det første vurderer vi om asbest er indblandet i opgaven. Dernæst kigger vi på spær afstand, rådskader og muligheder for opstilling af stillads osv. 

Vi bygger træterrasser

Byens Mester har stor erfaring med at bygge træterrasser. Vi skaber skræddersyede træterrasser, der passer perfekt til din ejendom og din stil. Vi står klar til hjælpe med få din drøm om en flot træterrasse til at blive virkelighed. 

 

Garage, carport og skure

– Vi bygger hvad du ønsker

Om det er et redskabsskur eller en opvarmet garage så kan vores tømrer det hele. Ønsker du et støbt betongulv så laver vi et sammenspil mellem vores murer og tømrer det er vi nemlig specialister i.

Vi sætter os ned sammen, og ser på jeres ønsker og behov, det er kun fantasien som sætter grænserne!

Opsætning af hegn

– Tømrerens yndlings når solen skinner!

Trænger dit hegn til nyt liv, og ønsker du at give din ejendom en forfriskende forandring? Måske har du brug for en mere effektiv måde at beskytte dit privatliv på. Uanset hvad din motivation er, så er vi her for at hjælpe dig med innovative ideer og kreative løsninger til din hegnrenovering eller opførelse af et nyt hegn.

Vores erfarne tømrere elsker udfordringen ved at forvandle trætte, slidte hegn til at være smukke og funktionsdygtige. De forstår, at dit hegn ikke blot er en praktisk barriere, men også en vigtig del af din ejendoms æstetik og sikkerhed.

Vinduer og døre kan vi også hjælpe med

– Opmåling står vi for!

Når vi udfører tømrerarbejde hjælper vi rigtig mange kunder med montering af nye vinduer og døre. Vi tilbyder opmåling af alle elementer, og vi tager ansvaret for at opmålingerne er korrekte, så skal du ikke bekymrer dig om det.

Alt arbejde udføres med respekt for jeres hjem under hele processen.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os på 28 29 29 26 eller på vores mail [email protected] og lad os sammen finde en løsning til, at gøre dit projekt til virkelighed. Vi udfører tømrerarbejde i Vanløse, Rødovre og Storkøbenhavn

Ring til os på

+45 28 29 29 26

Eller skriv en besked til os her:

Har du nogle spørgsmål?

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder?